Alte curele

Curele modulare rezistente la condiții grele de lucru

 

Se folosesc două tipuri de curele, în care apare materialul plastic: curele numai din material plastic și curele din material plastic și alte materiale (compound = compuse). Materialele plastice folosite sunt materialele poliamidice și poliesterice, utilizate sub formă de folii de grosimi diferite sau sub formă de fire împletite sau cablate.

Materialele plastice prezintă avantajul unor rezistențe la tracțiune și uzare mai mari, dar nu prezintă o aderență prea bună la roți (coeficienți de frecare mici). Din acest motiv, materialele plastice singure au o utilizare restrânsă în confecționarea curelelor. Hublot Replica Watches

Curelele compound sunt realizate dintr-o folie sau dintr-un strat de șnururi din poliamidă sau poliester, ca element de rezistență, căptușit la interior cu un strat subțire din piele de înaltă calitate (cromată special) și dintr-un strat de protecție, dispus pe partea exterioară.

Stratul din material plastic este elementul de rezistență al curelei (nailon, cu sr = 400 MPa; poliester, cu sr = 850 MPa), iar stratul din piele este cel care asigura o aderența bună (frecare mare) între curea și roți.

Prin construcția lor, curelele compound însumează proprietățile de rezistență ale materialelor plastice cu cele de fricțiune ale pielii. Curelele compound sunt rezistente la produse petroliere, sunt foarte flexibile putându-se înfășura pe roți de diametre foarte mici, sunt antielectrostatice, funcționează bine la temperaturi până la 1200C, permit viteze periferice foarte mari (v > 100 m/s), suportă frecvente de îndoiri mari (până la 100 Hz), au o durabilitate mare și sunt, practic, insensibile la umiditate.

Performanțele ridicate ale acestor curele fac posibilă utilizarea lor la realizarea transmisiilor cu dimensiuni de gabarit mici și a celor care funcționează la viteze mari; diametrul minim al roții de curea poate ajunge la 25 mm, iar turația la 300.000 rot/min. Curelele având ca inserție folie de poliamidă se execută la orice lungimi și cu lățimi până la 1200 mm, atât cu fine cât și fără fine.

Curelele cu inserție din șnur poliamidic se execută numai fără fine, la lungimi până la 10.000 mm și lățimi până la 500 mm.

 

Curele speciale din poliuretan rezistente la conditii speciale de lucru (temperaturi ridicate, mediu prafos, mediu chimic.

Curele modulare rezistente la conditii grele de lucru

Apa

Ulei

Prafos / abraziv

Abur

Chimic

Temperaturi ridicate

 

Curele termosudabile

 

   
Prezinta rezistenta la tractiune, elasticitate si flexibilitate, rezistenta la agenti minerali, chimici si hidrocarburi.
curea termosudabila

Curele cu linatex pentru masinile de ambalat

Curele dintate din cauciuc cu linatex

Curele dintate din poliuretan cu linatex

Curea de transmsie din cauciuc cu linatex self trust.jpg

Curea de transmsie din poliuretan cu linatex self trust.jpg

 

 
 

Noutati:

 Self Trust
www.selftrust.ro
 Conveioare si benzi
www.conveioaresibenzi.ro
 Curele si lanturi
www.curelesilanturi.ro
 Benzi PVC
www.benzipvc.ro

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Date contact:
0232 276 596
SC SELF TRUST SRL
Sediu principal si fabrica: Iasi, Str Bucium nr. 34
office@selftrust.ro, marketing@selftrust.ro
Birou vanzari:
Bucuresti, Str. Popa Stoica Farcas 96, Sector 3
021 332 34 05
office2@selftrust.ro
Website by WebStreet