Cercetare

Continutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
 

Program operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

„Investitii pentru viitorul dumneavoastra”

 

Anunt pentru inceperea proiectului

SC SELF TRUST SRL, cu sediul in Sat Valea Lupului, Comuna Valea Lupului, Strada Insula Verde nr. 42, deruleaza incepand cu data de 29 iunie 2011 proiectul Cercetare industriala in tehnologia conveioarelor”, co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice, Axa Prioritara 2 – Competitivitatea prin CDI, Operatiunea 2.3.2 “Dezvoltarea infrastructurii de C-D a intreprinderilor, cu crearea de noi locuri de munca pentru C-D”, în baza contractului de finantare nr.320/28.06.2011, încheiat cu Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica.

 

Valoarea totala a proiectului este de 4.523.815 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 2.450.347 lei.

Proiectul se implementeaza în localitatea Iasi, Str. Bucium nr. 34, pe o durata de 12 luni.

Obiectivul general al acestui proiect este cresterea competitivitatii societatii Self Trust SRL pe piata interna si externa, astfel incat firma noastra sa fie capabila de performanta tehnologica, în concordanta cu conditiile concurentiale la nivel european si global.

Cresterea eficientei activitatii se va datora dezvoltarii departamentului de proiectare-cercetare-dezvoltare (achizitie si modernizare cladire, echipamente IT si sofware de proiectare, echipamente de productie pentru realizare si testare prototipuri si retehnologizarii procesului de productie cu tehnologii si echipamente de ultima generatie, concretizate cu inovarea produselor si  proceselor actuale.Centrul de Cercetare Industriala în Tehnologia Conveioarelor a fost dat în folosinta la începutul lunii noiembrie 2012 si este rezultatul implementarii proiectului “Cercetare industriala în tehnologia conveioarelor”, co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice, Axa Prioritara 2 – Competitivitatea prin CDI, Operatiunea 2.3.2 “Dezvoltarea infrastructurii de C-D a intreprinderilor, cu crearea de noi locuri de munca pentru C-D”, în baza contractului de finantare nr.320/28.06.2011, încheiat cu Autoritatea Nationala pentru Cercetare stiintfica. Valoarea totala a proiectului este de 4.523.815 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 2.450.347 lei.

 

Obiectivele îndeplinite:

Crearea unei locatii specifice, modernizate pentru departamentul de proiectare - cercetare al firmei: realizarea birourilor pentru proiectanti în suprafata de 150 mp, amenajate la standarde europene si suprafata productiva pentru realizarea prototipurilor, în suprafaÈ›a de 490 mp.

 

 Echipamente IT de ultima generatie: 5 Statii de proiectare cu  câte 2 monitoare LCD, Server cu 4 hard-discuri, Imprimanta multifunctionala, Plotter.

 Proiectarea produselor se realizeaza cu ajutorul ultimelor versiuni de Autodesk Factory Design Suite Ultimate si Premium, Math CAD si Math LAB (versiune 2011).

Includerea în fluxul de productie a echipamentelor de ultima generatie, „state of the art” , cu ajutorul carora se pot obtine performante stiintifice de nivel international: Masina de debitat cu jet de apa cu masa de lucru 3.000 x 2.000 mm, pompa de presiune de 40HP, echipata cu cap de tiere în 5 axe, cu o flexibilitate de taiere de pana la 60 grade fata de verticala, Ghilotina hidraulica pentru table cu lungimea de taiere 4000 mm si capacitatea de taiere tabla din inox cu grosimea de 10 mm, Presa hidraulica de îndoit table cu 4 axe controlate CNC, Minicentru de prelucrare cu CNC, Strung CNC cu distanta dintre centre 2.100 mm.

 

Directii de cercetare

Cercetaresi proiectare de solutii individuale de transport

O mare parte dintre clientii nostri solicita cercetarea unor teme ce presupun transportul/manipularea de produse care au caracteristici speciale (transportul gogosilor înghetate, transportul euro-paletilor si alimentarea unui paletizator automat, manipularea caramizilor decorative).

Cercetare si proiectare de solutii de sisteme

Pornind de la directia anterioara temele pentru cercetarea conveioarelor pentru transportul produselor cu caracteristici speciale uneori devin teme pentru cercetarea de sisteme de transport complexe sau, în cazul anumitor anumitor clienti, sunt înaintate ca teme pentru sisteme complexe.

Cercetare si proiectare de solutii integrate

Solutiile integrate presupun realizarea de fluxuri (productie, asamblare, împachetare, etc) în care se regasesc conveyoare/sisteme de transport si echipamente furnizate de alti producatori: sisteme de rafturi, echipamente de etichetat, roboti industriali, etc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noutati:

 Self Trust
www.selftrust.ro
 Conveioare si benzi
www.conveioaresibenzi.ro
 Curele si lanturi
www.curelesilanturi.ro
 Benzi PVC
www.benzipvc.ro

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Date contact:
0232 276 596
SC SELF TRUST SRL
Sediu principal si fabrica: Iasi, Str Bucium nr. 34
office@selftrust.ro, marketing@selftrust.ro
Birou vanzari:
Bucuresti, Str. Popa Stoica Farcas 96, Sector 3
021 332 34 05
office2@selftrust.ro
Website by WebStreet