top of page
La cerere, furnizăm și alte tipuri de produse. Contactați-ne pentru asistență!
Contactati-ne pentru asistenta!

Curele late pentru diverse industrii

Descoperă o gamă variată de curele late, fabricate la comandă în atelierul nostru specializat. Fiecare curea este realizată din materiale de înaltă calitate, inclusiv poliamidă, cauciuc, poliester și piele.

La comandă, putem furniza și curele țesute circular care se folosesc în aplicații ce necesita turații mari în condiții de siguranță sporită. Astfel, asigurăm soluții fiabile pentru medii industriale care necesită performanță și siguranță în condiții de lucru intense.

 

Echipa noastră specializată în fabricarea curelelor este pregătită să ofere consultanță și soluții personalizate, asigurându-ne că fiecare curea se potrivește exact nevoilor tale. Fiecare produs este realizat la standarde înalte de calitate, garantând rezistență, durabilitate și performanță optimă în diverse aplicații industriale.

Curele late - Curele la comanda SELF TRUST
Curele late - Curele la comanda SELF TRUST

Varietate de materiale durabile

În ultimii ani, curele de transmisie au cunoscut o evoluție semnificativă, astfel încât pot satisface cereri multiple în toate domeniile de activitate.

 

Sunt confecționate din materiale rezistente la frecare, temperaturi ridicate, uleiuri și praf. Curelele sunt ideale pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv acționarea rolelor, acționarea tangențială și transmisia de putere în mod încrucișat.

Soluții personalizate

Curelele late, personalizate la comandă, sunt adaptate pentru o gamă diversificată de industrii și aplicații specializate. Acestea sunt create pentru a satisface cerințele distincte ale diferitelor sectoare industriale, asigurând funcționarea optimă a echipamentelor și mașinilor în medii de lucru variate. Principalele aplicații includ:

  1. Industria tipografică și a ambalajelor din carton: Curelele oferă soluții fiabile și durabile pentru a menține echipamentele în mișcare constantă în cadrul procesului de producție tipografic și de ambalare.

  2. Automotive: Curelele late joacă un rol crucial în transmisia de putere și mișcare în industria automotive, susținând sarcini grele și menținând performanța optimă a echipamentelor de manipulare.

  3. Industria alimentară: Fabricate din materiale sigure și igienice, curelele asigură transportul și manipularea produselor alimentare în condiții optime de siguranță.

  4. Industria textilă: Esențiale pentru mașinile de cusut și alte echipamente din industria textilă, curelele contribuie eficient la producția articolelor textile de calitate.

  5. Industria lemnului: Curelele late sunt special concepute pentru a face față sarcinilor dificile din industria prelucrării lemnului, asigurând transmisia de putere și mișcare necesară echipamentelor respective.

 

Alte industrii: Curelele late sunt soluții versatile și adaptabile pentru industria electronică, morărit, prelucrarea metalelor și pentru aplicații care necesită mișcări precise și sigure.

Conveior hartie si carton - Conveior cu role si benzi - SELF TRUST Romania
Conveior hartie si carton - Conveior cu role si benzi - SELF TRUST Romania

Curelele late la comandă sunt adaptate pentru fiecare aplicație industrială în parte, oferind performanțe superioare, rezistență și siguranță.

Echipa noastră de specialiști este pregătită să vă ofere consultanță gratuită pentru a alege cele mai potrivite curele pentru proiectul dumneavoastră.

Pentru alte detalii sau produse speciale suntem aici să vă ajutăm!
bottom of page