top of page
Sisteme de conveioare Brutarie - Panificatie - SELF TRUST Romania (8).jpg

Tehnică pentru industria de
Panificație - Patiserie - Brutării

Eficiență și calitate în procesele de producție

SELF TRUST este partenerul dvs. de încredere în furnizarea de soluții complete și eficiente pentru industria de panificație, patiserie și brutărie. De la linii de transport pentru pâine și benzi pentru cuptoare tunel până la sisteme de racire, oferim o gamă variată de conveioare, echipamente și consumabile industriale, adaptate nevoilor specifice ale acestor industrii.

Produsele noastre sunt proiectate cu grijă și sunt rezultatul unor cercetări și inovații tehnologice, pentru a sprijini procesele de producție și pentru a vă ajuta să obțineți produse de înaltă calitate, proaspete și delicioase. Suntem conștienți de cerințele specifice ale acestor industrii și oferim soluții inovatoare pentru a sprijini și optimiza procesele de producție.

Linii de conveioare pentru transport pâine

Conveioare orizontale si inclinate

Benzi transportoare orizontale, pentru transportul pâinilor în plan orizontal în cadrul unui flux de producție din zona cuptorului către zona de răcire și din zona de răcire către zona de expediere;

Benzi transportoare înclinate pentru transportul pâinilor pe diferite nivele (din zona cuptorului către zona de răcire/expediere);

Banda transport paine - banda industria alimentara - SELF TRUST
Sisteme de conveioare Brutarie - Panificatie - SELF TRUST Romania
Linie conveioare transport chifle - Brutarie - masina asejat aluat - SELF TRUST Romania

Conveioare tip spirala pentru racire produse

Spirala pentru racire produse panificatie

Cu ajutorul acestei benzi tip spirală se realizează răcirea produselor de panificație (sau condiționare) de la temperatura avută la ieșirea din cuptor până la temperatura convenabilă ambalării acestora.

Conveioarele spiralate creează posibilitatea ca într-un spațiu cu un volum mic să se concentreze o lungime foare mare de bandă.​

Acest tip de conveior poate fi utilizat și în alte domenii atât alimentare cât și nealimentare pentru condiționarea produselor dar și pentru transportul pe diferite niveluri.

Spirala racire paine - Sistem de racire paine - Conveior industria alimentara SELF TRUST
Conveioare tip spirala - Panificatie - brutarie - SELF TRUST Romania

Benzi pentru cuptoare tunel

Benzi speciale cu agrement HACCP

Benzi speciale pentru cuptoare tip tunel cu agrement HACCP, cu lățimi de până la 3050 mm. Realizăm montajul benzilor pe utilajul clientului, timpului de înlocuire al unei benzi fiind de aproximativ 5 ore.

Banda pentru dospitor tunel Self Trust
Banda pentru dospitor tunel Self Trust

Masă rotativă pentru pâine

Mese rotative

Masa rotativă este confecționată din inox, având un cadru de susținere ranforsat din țevi rectangulare și este prevăzut cu roțile mobile din poliamida albă monolitică cu frână rezistente la temperatură.

Masa rotativa pentru paine Self Trust

Mese de lucru

Mesele sunt confecționate din inox, prevăzute cu rafturi suplimentare pentru navete. Caracteristicile, accesoriile pot varia în funcție de specificațiile clientului.

Masa de lucru din inox cu picioare reglabile Self Trust

Rastele pentru panificație

Rastelele sunt confecționate din inox, sunt prevăzute cu roțile mobile din poliamidă albă monolitică, cu frână. Dimensiunile pot varia în funcția de specificațiile clientului.

Rastel paine Self Trust

Benzi cu agrement HACCP

  • benzi pentru mașina de divizat;

  • benzi pentru mașina de format aluat;

  • benzi îmbinate prin termosudare;

  • benzi îmbinate cu agrafe, fermoar.

Manșoane - mașină de rulat / laminat

Manson panificatie Self Trust

Produse

Industria de panificație, patiserie și brutărie este o industrie competitivă și în continuă dezvoltare. La SELF TRUST, suntem mândri să fim producători de încredere de conveioare și sisteme de conveioare, benzi transportoare și alte echipamente specializate pentru această industrie. Echipa noastră dedicată de profesioniști lucrează în strânsă colaborare cu clienții pentru a înțelege nevoile lor specifice și pentru a oferi soluții personalizate, adaptate la cerințele și procesele de producție.

Oferim produse de înaltă calitate, durabile și fiabile, construite cu materiale rezistente. De la linii de transport pâine și benzi pentru cuptoare tunel, până la consumabile industriale, avem soluții complete pentru a satisface nevoile dumneavoastră. Fie că sunteți o brutărie mică sau o fabrică de panificație mare, puteți conta pe produsele noastre pentru a vă spori eficiența, a asigura calitatea și a optimiza procesele de producție

Ne concentrăm pe calitate, inovație și satisfacția clienților noștri. Contactați-ne pentru a afla mai multe despre cum putem contribui la succesul dumneavoastră în această industrie dinamică.

Inginerii noștri de la SELF TRUST pot adapta orice produs din gama noastră și pot cerceta și propune soluții inovatoare pentru aplicațiile dumneavoastră. Putem simula în detaliu toate componentele și analizăm în detaliu fiecare proces de transport, transfer, oferind o analiză completă pentru un conveior sau un sistem complex de conveioare.
Soluțiile sunt personalizate conform specificațiilor clienților noștri.
Pentru alte detalii sau construcții speciale suntem aici să vă ajutăm!
bottom of page