top of page

Echipa

Self Trust a adus împreună o echipă tânără și dinamică, ce acționează în concordanță cu valorile companiei și este pregătită să răspundă cu promptitudine solicitărilor formulate de către partenerii noștri. Atât experiența, cât și dorința de a deveni cei mai buni producători de conveioare și sisteme de transport, au determinat evoluția companiei către statutul actual de producător și integrator de sisteme intralogistice.

Datorită departamentului nostru puternic de proiectare și cercetare, toate produsele sunt livrate clientului ca o soluție completă la cheie. Departamentul de proiectare are o vastă experiență în conceperea sistemelor din industrii distincte pentru peste 1000 de clienți, în timp ce echipa de specialiști în automatizare deține certificări în domeniu, fapt ce o face pregătită pentru orice provocare.

Atenția acordată detaliilor și profesionalismul identificat pe toată perioada colaborării cu partenerii companiei reprezintă punctele forte ale managerilor de proiect. Aceștia se asigură că fiecare proiect este dus la îndeplinire cu succes, iar cerințele clientului sunt pe deplin satisfăcute.

  • CITCOnveyors - Facebook
  • CITCOnveyors - YouTube
  • CITCOnveyors - LinkedIn

Echipă specializată

Pe măsură ce piața își accelerează expansiunea și comportamentul de cumpărare al clienților se schimbă semnificativ zi de zi, fiecare provocare este depășită de elementul nostru cheie: echipa. Self Trust a adus împreună o echipă tânără și dinamică, ce acționează în concordanță cu valorile companiei și este pregătită să răspundă cu promptitudine solicitărilor din partea partenerilor noștri.

Echipa de proiectare și cercetare

 

Datorită departamentului nostru puternic de proiectare și cercetare, toate produsele sunt livrate clientului ca o soluție completă la cheie. Departamentul de proiectare are o vastă experiență în conceperea sistemelor pentru peste 1000 de clienți din industrii distincte.

 

Specialiști în montaj

 

Peste 24 de specialiști se vor asigura că asamblarea produsului este conform așteptărilor. Căutăm întotdeauna oportunități de a îmbunătăți procesele de asamblare în moduri noi și inventive.

Project management

 

Atenția asupra detaliilor și profesionalismul sunt punctele forte ale managerilor de proiect. Aceștia se asigură că fiecare proiect este realizat cu succes și că cerințele clientului sunt îndeplinite pe deplin.

 

Echipa de automatizare

 

Echipa noastră are o experiență puternică în dezvoltarea individuală și flexibilă a automatizării echipamentelor și sistemelor de conveioare, având numeroase certificări în domeniu. Aici, provocările sunt depășite cu cele mai eficiente soluții

bottom of page