top of page
Conveior hartie si carton - Conveior cu role si benzi - SELF TRUST Romania (5).jpg

Hârtie și Carton

Soluții specializate pentru industria hârtiei și cartonului

 

Oferim o gamă completă de soluții adaptate industriei hârtiei și cartonului, inclusiv conveioare, mașini pentru format cartoane, transportoare cu benzi din teflon și conveioare specializate pentru tipografie. Indiferent de cerințele dvs. specifice sau de etapele procesului de producție pe care doriți să le îmbunătățiți, avem soluțiile potrivite pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele dvs.

Echipa noastră de experți colaborează îndeaproape cu clienții pentru a înțelege nevoile specifice ale industriei hârtiei și cartonului și pentru a dezvolta soluții personalizate. De la manipularea și transportul hârtiei și cartonului brut, până la procesele de imprimare, tăiere și ambalare, avem soluții fiabile și eficiente care vă vor spori productivitatea și vă vor ajuta să obțineți produse de cea mai înaltă calitate.

Masina pentru format cartoane

Masina a fost conceputa pentru a putea forma cartoane de mai multe dimensiuni, ghidajele putand fi reglate in conformitate cu specificatiile cartoanelor.

Masina indoit cartoane
Masina indoit cartoane - SELF TRUST
Masina pentru format cartoane. SELF TRUST

Transportoare cu benzi din teflon

Benzile teflonate sunt benzi care au o structură de rezistență din armătură de fibră de sticlă acoperită cu teflon. Există diverse aplicații dar aceste benzi sunt folosite în special pentru transportul produselor la temperaturi mari (până la 3000 Celsius).

Materialul teflonat prezintă rezistență ridicată la temperaturi extreme, rezistență chimică excelență, stabilitate dimensionala la acțiunea temperaturii și a presiunii, coeficient minim de frecare, suprafață netedă și nelioicioasa.

Conveyors with teflon belts, resistant to an UV lamped used for the drying of the printed
Conveyors with teflon belts, resistant to an UV lamped used for the drying of the printed

Produse

Beneficiile utilizării soluțiilor noastre pentru industria hârtiei și cartonului sunt semnificative: creșterea eficienței operaționale, reducerea timpilor de producție, minimizarea erorilor, optimizarea fluxului de lucru și asigurarea conformității cu standardele de calitate și siguranță.

Descoperiți gama noastră variată de echipamente specializate, inclusiv conveioare adaptate pentru manipularea hârtiei și cartonului, mașini pentru format cartoane precizie, transportoare cu benzi din teflon rezistente la temperaturi ridicate și conveioare dedicate proceselor din aceasta industrie. Cu tehnologiile noastre avansate și fiabile, puteți optimiza procesele eficient și cu o înaltă calitate în industria hârtiei și cartonului.

Contactați-ne pentru a discuta despre nevoile dvs. specifice și despre cum putem dezvolta soluțiile potrivite pentru procesele dvs. în industria hârtiei și cartonului. Echipa noastră dedicată va fi bucuroasă să vă ofere expertiza noastră și să vă ajute să atingeți succesul în această industrie competitivă și în continuă dezvoltare.

Inginerii noștri de la SELF TRUST pot adapta orice produs din gama noastră și pot cerceta și propune soluții inovatoare pentru aplicațiile dumneavoastră. Putem simula în detaliu toate componentele și analizăm în detaliu fiecare proces de transport, transfer, oferind o analiză completă pentru un conveior sau un sistem complex de conveioare.
Soluțiile sunt personalizate conform specificațiilor clienților noștri.
Pentru alte detalii sau construcții speciale suntem aici să vă ajutăm!
bottom of page