top of page
La cerere, furnizăm și alte tipuri de produse. Contactați-ne pentru asistență!

Roți dințate, cremaliere și grupuri conice

Roti dintate, cremaliere, grupuri conice - SELF TRUST Romania
Cauți un alt produs?

Oferim o gamă variată de roti dintate si cremaliere potrivite pentru fiecare aplicație în parte.

Roțile dintate sunt elemente esențiale în transferul precis al puterii și mișcării într-o serie de aplicații. Cu forme, dimensiuni și materiale variate, acestea oferă soluții de transmisie eficiente pentru diverse mașini și echipamente. Dispunem de o varietate de roți dantate, de la cele simple, de uz general, până la cele specializate, pentru a satisface cerințele specifice ale fiecărui proiect.

Cremalierele sunt instrumente inovatoare care transformă mișcarea rotațională într-un deplasament liniar precis, esențiale în automatizare, construcția de mașini și alte aplicații tehnice. Acestea oferă o soluție fiabilă pentru transformarea precisă a mișcării, fiind adaptate pentru diverse aplicații industriale.

Indiferent dacă căutați roți dințate pentru transmisii precise sau cremaliere pentru aplicații tehnice de înaltă precizie, suntem aici pentru a vă oferi produse de calitate și soluții tehnice potrivite pentru proiectele dvs. Gama noastră cuprinzătoare vă oferă posibilitatea de a alege echipamentul potrivit care să corespundă cerințelor specifice ale afacerii dumneavoastră.

Suntem aici pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă! Cu o echipă de experți gata să vă ofere sfaturi și asistență personalizată, suntem dedicați să fim sursa dumneavoastrtă de roți dințate si cremaliere pentru aplicațiile dumneavoastră industriale.

Roți dințate

Vă punem la dispoziție o gamă largă de roți dințate cilindrice sau conice, cu dantură dreapta sau elicoidală. Material: oțel C45, oțel inoxidabil sau material plastic.

Vă rugăm să solicitați informații suplimentare despre produse consultanților noștri!
Roata dintata cu butuc lateral - SELF TRUST

Roți dințate cu butuc lateral

Roți dințate fără butuc lateral

Cremaliere

Găsiți în gama noastră de produse cremaliere cu dantură dreaptă în diferite dimensiuni, din oțel C45 sau oțel inoxidabil.

Vă rugăm să solicitați informații suplimentare despre produse consultanților noștri!
Cremaliera - SELF TRUST

Grupuri conice

Vă punem la dispoziție grupuri conice cu dantură dreaptă sau elicoidală care au ca scop nu numai reducerea mișcării (definită de raportul de transmisie), ci și decalajul de 90 grade dintre axele de rotație.

Vă rugăm să solicitați informații suplimentare despre produse consultanților noștri!
Grupuri conice - SELF TRUST

Oferim și alte tipuri de roți dințate, cremaliere și grupuri conice pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră specifice.

Cu o gamă gamă vastă de roți dințate și cremaliere, ne dedicăm să furnizăm tot ceea ce este esențial pentru a asigura funcționarea optimă a echipamentelor dumneavoastră. Diversitatea și adaptabilitatea ofertei noastre fac din noi partenerul de încredere pentru toate nevoile legate de roți dințate și cremaliere, oferind soluții personalizate, perfecte pentru a susține performanța și eficiența echipamentelor industriale.

Pentru alte detalii sau produse speciale suntem aici să vă ajutăm!
bottom of page