top of page

Motoare și reductoare

In gama noastră avem motoare trifazate, monofazate, cu frână electromagnetică, în 2 puteri şi 2 turaţii sau cu servoventilaţie. In această categorie veţi regăsi de asemenea şi o gamă profesională de reductoare de turație pentru motoare electrice: reductoare melcate, reductoare planetare, reductoare coaxiale, reductoare pendulare, viniciuri mecanice.

Suntem aici pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă. Echipa noastră de experți este gata să vă ofere sfaturi și asistență personalizată!

Cauți un alt produs?

Motoare electrice

Motoarele asincrone sunt cel mai des folosite în acționarile industriale datorită simplității construcției și fiabilității mari în exploatare. De la echipamente industriale la uzul casnic, motoarele asincrone sunt fundamentale în convertirea energiei electrice în energie mecanică. Acestea funcționează la tensiuni de 230/400V sau 400/690V

Motoare electrice - SELF TRUST Romania
Motoare electrice - SELF TRUST Romania

Vă rugăm să solicitați informații suplimentare despre produse consultanților noștri!

Reductoare

Atunci când un echipament necesită o viteză de intrare lentă și un cuplu ridicat, se folosește de obicei un motor electric cuplat la un reductor de transmisie industrial pentru a asigura viteză și cuplul dorit. Reductorul de viteze înmulțește cuplul de ieșire provenit de la motor și reduce viteză de ieșire a motorului cu același raport. Unul dintre cele mai populare tipuri de reductoare de viteze se bazează pe angrenaje melcate.

Reductoare melcate - SELF TRUST Romania

Vă rugăm să solicitați informații suplimentare despre produse consultanților noștri!

Pentru alte detalii sau produse speciale suntem aici să vă ajutăm!
bottom of page