top of page
Fabrica de conveioare SELF TRUST.png

Cea mai modernă fabrică de conveioare
din România

Prezentarea companiei

Istoric

Self Trust este o societate cu capital integral privat, înființată în 1999, la Iași, aceasta dezvoltându-se continuu, devenind unul din cei mai mari distribuitori de consumabile industriale din regiunea Moldovei.

De asemenea venind în întâmpinarea unor doleanțe ale clienților și în dorința de a satisface numeroasele cereri la unele dintre cele mai solicitate produse – benzi transportoare, curele late poliamidice, firma noastră și-a înfiintat înca din 2001 un atelier propriu de producție.

Începând cu anul 2004, cererile tot mai multe din zona centrală a țării au făcut necesară înființarea unui nou punct de lucru la București.

Din 2005 Self Trust este producător de conveioare, benzi transportoare - acestea fiind proiectate în funcție de cerințele clienților și se execută în hala proprie.

Despre noi

Fiind o companie românească, Self Trust oferă soluții customizate pentru fiecare firmă în parte, de la producția de conveioare, proiectarea și implementarea de sisteme complexe de transport, la soluții la cheie, soluții de integrare și distribuirea de consumabile industriale. 

Fiind un partener de încredere în ceea ce privește tehnologia, calitatea și serviciile oferite, eforturile depuse sunt reflectate în succesul clienților noștri.

Implementând numeroase proiecte la unele din cele mai cunoscute companii din România (de la domeniul farmaceutic la gestionarea deșeurilor solide), echipa vă poate ajuta cu soluții începând de la un simplu transportor până la linii complexe integrate într-un flux de lucru.  

Deoarece se pune accent pe calitatea produselor și promptitudinea cu care se răspunde solicitărilor dumneavoastră, compania Self Trust este un sprijin real în creșterea și desfășurarea afacerii pe care o dețineți.

Direcții de business

Producător de conveioare, benzi transportoare și confecții metalice specifice

Sistemele de transport se adresează unei game largi de aplicații industriale, pornind de la transportoare simple care lucrează individual și mergând până la realizarea proiectelor complexe care presupun integrarea sistemelor într-un întreg flux de producție.

Distribuitor de consumabile

Având o experiență de 20 ani în distribuția de consumabile industriale și deținând în portofoliu unele dintre cele mai importante firme din România, Self Trust este un competitor important in acest domeniu.

Dintre cele mai importante categorii de produse:

  • curele industriale : trapezoidale, dințate, de variator, curele modulare;

  • îmbinări mecanice pentru benzi transportoare - balamale, agrafe;

  • simeringuri;

  • lanțuri;

  • lanțuri industriale speciale.

Producător de benzi, curele late

Self Trust deține un atelier propriu în care pot fi realizate curele late și benzi transportoare (cu lățimea maximă de 3050 mm) îmbinate prin diferite tehnici:

  • îmbinare bandă: mecanic - cu agrafe, fermoar, balamale;

  • îmbinare bandă: termic – în condiții de temperatura și presiune ridicată - tehnologie Habasit.

  • îmbinare bandă: mixtă - mecanică și vulcanizată

Producător de benzi - manșoane

Benzi cu agrement HACCP (benzi pentru mașina de divizat, benzi pentru mașina de format aluat), realizate la dimensiunile solicitate de client, îmbinate prin termosudare sau mecanic cu agrafe.

bottom of page