top of page

Piese din Teflon și Poliamidă

Oferim gamă variată de piese din Teflon si Poliamida potrivite pentru fiecare aplicație în parte.

Piesele din teflon, inclusiv folii, șnururi, tuburi, plăci și bare, oferă rezistență și performanță în medii variate, fiind esențiale în numeroase aplicații industriale.

Piesele din poliamidă, fie că sunt extrudate, turnate, sub formă de bare sau plăci, sunt recunoscute pentru rezistența și versatilitatea lor în diverse industrii. Oferim soluții durabile și fiabile, menite să susțină funcționarea optimă a echipamentelor dvs.

Indiferent de nevoile dumneavoastră, piesele din teflon și poliamidă sunt proiectate pentru a oferi performanță și durabilitate în diferite medii și aplicații. Descoperiți gama noastră completă pentru a găsi piesele tehnice perfecte pentru proiectele dumneavoastră.

Suntem aici pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă. Echipa noastră de experți este gata să vă ofere sfaturi și asistență personalizată!

Cauți un alt produs?

Piese din Teflon (Politetrafluoretilena)

Caracteristici principale ale produselor din TEFLON:

 • Adaptabilitate termică de excepție, permitând utilizarea într-un interval amplu de temperaturi cuprins între -200°C și +250°C;

 • Rezistență chimică sporită fata de majoritatea substanțelor corozive, cu excepția metalelor alcaline topite și a unor compuși fluorurați la temperaturi înalte;

 • Coeficient redus de frecare, facilitând funcționarea fluidă a componentelor;

 • Proprietăți dielectrice remarcabile, cuprinse între 40-60KV/mm;

 • Antiaderență excepțională fără o pregătire speciala a suprafeței;

 • Datorită inerției chimice și stabilității termice, se utilizează cu succes atât în domeniul medical, cât și în contactul cu produse alimentare;

 • Posibilitatea de a fi aditivat cu diverse componente, cum ar fi sticlă, ceramică, carbon/grafit, bronz, săruri și oxizi metalici, pentru a îmbunătăți în proporții optime caracteristicile, precum rezistența la uzură, duritatea, coeficientul de dilatare, rezistența la compresiune, conducția electrică și termică.

Piese din Poliamidă (PA)

Caracteristici principale ale produselor din POLIAMIDA:

 • Rezistență mecanică, rigiditate și duritate garantate;

 • Bună rezistență la uzură, asigurând durabilitatea pe termen lung; 

 • Bun dielectric, ideal pentru aplicații în domeniul electric;

 • Bune proprietăți de alunecare, facilitând utilizarea în diverse aplicații;

 • Bună rezistență la radiații gama și radiații cu raze X, oferind fiabilitate în medii specifice;

 • Bună rezistență la oboseală, asigurând durabilitatea în condiții de utilizare extinse;

 • Bune proprietăți de amortizare mecanică, asigurând absorbția optimă a șocurilor.

Utilizări: roţi dintate, lagare, came, ghidaje,roţi pentru cărucioare etc.

Poliamidele ERTALON si NYLATRON sunt esențiale într-o varietate de aplicații industriale, fiind utilizate atât pentru crearea de componente noi, cât și pentru înlocuirea pieselor uzate.

Aceste materiale se regăsesc într-o gamă extinsă de piese și componente industriale, inclusiv lagăre de alunecare, plăci de uzură, roți de ghidare și sprijin, role pentru transportoare, role de întindere, manșoane pentru roți și role, scripeți, came, raclete, roți dantate, garnituri și multe altele.

Cu piese de poliamidă și teflon de cea mai înaltă calitate, suntem aici pentru a satisface cerințele dvs. specifice.

Avem o varietate diversificată de piese din poliamidă și teflon, menite să acopere nevoile variate ale aplicațiilor dumneavoastră industriale. Ne angajăm să furnizăm exact ceea ce este esențial pentru a asigura performanța optimă a echipamentelor dumneavoastră. Oferta noastră versatilă și adaptabilă ne plasează în postura de partener de încredere pentru toate necesitățile legate de plăci de poliamidă și teflon. Oferim soluții personalizate, perfect adaptate pentru a sprijini și îmbunătăți funcționalitatea și eficiența echipamentelor dumneavoastră industriale.

Pentru alte detalii sau produse speciale suntem aici să vă ajutăm!
bottom of page